De Nieuwste innovatie op het gebied van hand- en huidhygiëne!

Wist u dat wasbakken en siffons vol bacteriën zitten? Deze bacteriën verspreiden zich eenvoudig via water op uw handen of kleding. Huidige (toilet) ruimtes worden dan ook vaak als onhygiënisch ervaren. Denk aan water op de wasbakken, natte vloeren, spetters op de spiegels en nergens een droge plek om spullen neer te zetten.

Om contactmomenten te voorkomen wordt er in toiletruimtes wel eens gewerkt met sensoren. Het blijkt dat deze het vaak niet doen of de werking ervan onduidelijk is. Warme luchtdrogers worden ingezet ter vervanging van droge handdoekjes. Vele rapporten laten echter zien dat deze drogers juist bacteriën verspreiden doordat er onvoldoende ruimte is om het water weg te zuigen. Het water eindigt hierdoor in het apparaat, op de grond, muren en op uw kleding waardoor opnieuw verspreiding van bacteriën plaatsvindt.

SIMPLICITY
OFFERS MORE
SPACE FOR FOCUS
AND GRATITUDE

En toen kwam u opeens deBritts® tegen… Een hele nieuwe ervaring! Want waar is de wasbak gebleven? DeBritts® dispenser en bijbehorende vochtige doeken vormen de nieuwste innovatie op het gebied van hand- en huidhygiëne!

DeBritts® vochtige doeken verwijderen net zo goed (in de meeste gevallen zelfs beter) het vuil van de handen. Uw handen worden gereinigd en tegelijkertijd verzorgd waardoor ze direct zacht aanvoelen. De dispenser kan geopend worden met de hand of elleboog en wordt automatisch weer gesloten na gebruik. U hoeft dus niets meer aan te raken!

Pak een doek en ervaar het reinigende en verzorgende effect. Loop, zit of sta terwijl u de doek gebruikt. De ruimte blijft droog, er is geen sprake meer van vieze wasbakken of vervuiling van papieren handdoekjes. 1 efficiënte snelle handeling waarbij 1 doek volstaat! U werkt tegelijkertijd mee aan een beter milieu door minder waterverspilling en vervuilde leidingen door bacteriën en zeepresten. Gebruik het, beleef het en ervaar de voordelen van DeBritts® !

Innovatie roept altijd vragen op! Bezoek onze FAQ en kijken of uw vraag ertussen staat.
Zo niet, schrijf ons gerust een mail via info@debritts.nl